Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο ο κατηγορείται 23χρονος

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 23χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη Καμπανό στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στον 23χρονο Αλβανό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον Ανακριτή για να απολογηθεί από τον οποίο και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου - Έντονες αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους

Εξιτήριο παίρνουν σήμερα οι δυο φίλοι του Άλκη

Από εκεί και πέρα, εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» θα πάρουν σήμερα οι δύο φίλοι του 19χρονου Άλκη Καμπανού, οι οποίοι έπεσαν θύματα οπαδικής βίας στο επεισόδιο το οποίο οδήγησε στον θάνατο του φοιτητή.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Παπανικολάου» αναφέρει: «Σχετικά με τους δύο τραυματίες που διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ’ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Εξέρχονται σήμερα 03/02/2022 από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει