Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Νέα θύελλα αντιδράσεων μετά από ανάρτησή της για τον βιασμό της 24χρονης

Η προσπάθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή να "μαζέψει" την πρωινή της δήλωση ήταν αποτυχημένη και προκάλεσε οργίλες αντιδράσεις στο twitter.

Στην προσπάθειά της να “μαζέψει” όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό τη δήλωση ότι δεν πιστεύει πως τα ωραία παιδιά δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα θαλάσσωσε.

Απαντώντας σε χρήστη του twitter, η Ελληνίδα παρουσιάστρια τόνισε τα εξής: “Εξέφρασα την λύπη, την απογοήτευση και την απέχθεια μου που στην εποχή μας νέα παιδιά προσεγγίζουν έτσι σε μια κοπέλα. Έκλεισα την εκπομπή τονίζοντας ότι μοναδικό θύμα είναι η εικοσιτετράχρονη και πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό της. Αυτό κάνω και θα κάνω!

Η κα. Τσιμτσιλή κάνει ένα κρίσιμο λάθος: Βαπτίζει “προσέγγιση” τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες συμπεριφέρθηκαν όπως συμπεριφέρθηκαν στην 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Η αναφορά “στην εποχή μας” είναι επίσης προβληματική: Τέτοιου είδους συμπεριφορές θα έπρεπε να είναι διαχρονικά καταδικαστέες.

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν πολλές, εκ των οποίων κάποιες υβριστικές. Οι περισσότεροι εστίασαν στη λαθεμένη χρήση του ρήματος “προσεγγίζουν” στο tweet της κας Τσιμτσιλή, γεγονός μάλλον αναμενόμενο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει