Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτρος Φιλιππίδης: Αναβάλλεται ο πλειστηριασμός των ακινήτων

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο πλειστηριασμός των ακινήτων του είχε προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη, όμως τελικά αναβάλλεται.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, ενώ στις στις 18 Μαρτίου θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο γνωστός ηθοποιός έχει πολλά χρέη με αποτέλεσμα τα δύο σπίτια του να βγαίνουν σε πλειστηριασμό, το ένα την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ενώ ο πλειστηριασμός για το σπίτι στο Ψυχικό έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που όπως είπε ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός δεν έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν.

svg%3E

“Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες”

Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό δεν έγινε πώληση. Πάντως τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δε βοηθάει», συνέχισε ο ίδιος.

Χρεοκοπημένος ο ηθοποιός με τεράστιες οφειλές

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης φαίνεται να είναι χρεοκοπημένος, ενώ η οικογένεια βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Ο πρώτος ηθοποιός που θα καθίσει στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες του κινήματος metoo είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα. Συνεπεία αυτών ο ηθοποιός βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, χρωστάει ένα τεράστιο χρηματικό πόσο στις τράπεζες σε δάνεια στα οποία έχουν μπει εγγυητές μέλη της οικογένειας του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει