Ενημέρωση με ένα κλικ

Κωνσταντίνος Τζούμας: Χαλασμός στον αέρα – «Περιμένω από τις παρά δέκα, γεια χαρά»

“Ό,τι είχα να πω το είπα, από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να έρθουν οι δικηγόροι. Δεν περιμένω τίποτα, αρκετά πια, αρκετά!”, είπε έξαλλος ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το zappit,  έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, μετά από τις δηλώσεις τους για τις γυναίκες. Η ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό τη Δευτέρα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκε κατά το αναμενόμενο…

«Περιμένω από τις παρά δέκα. Γεια χαρά! Ό,τι είχα να πω το είπα, από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να έρθουν οι δικηγόροι. Δεν περιμένω τίποτα, αρκετά πια, αρκετά! Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί πρέπει και καλά να πω κάτι;», είπε πολύ εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνος Τζούμας και συνέχισε λέγοντας:

«Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας.

Δεν ανακαλώ τίποτα. Κάνω χιούμορ, άλλες φορές πολύ επιτυχημένο, άλλες φορές αφόρητο. Ανήκει στην κατηγορία αυτή, ότι δεν λέω τίποτα σπουδαίο».

Μετά από αυτό ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να ολοκληρωθεί το θέμα, καθώς «δεν έχει κανένα νόημα», όπως είπε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει