Ενημέρωση με ένα κλικ

“City Link” – Το πιο φωτεινό σημείο της πόλης – Οι δηλώσεις του Γ.Κορμά (VIDEO)

Στο City Link χτυπά και φέτος δυνατά η καρδιά των Χριστουγέννων, δίνοντας έναν ιδιαίτερο εορταστικό τόνο με τον πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Με εορταστική διάθεση και οι δηλώσεις του Γιώργου Κορμά, ο οποίος είναι executive General Manager, Group Chief Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς και CEO της Piraeus Real Estate.

Μεταξύ άλλων, αφού ευχήθηκε για τις εορτές, κάλεσε τον κόσμο στο “σημείο αναφοράς της πόλης”, το City Link , για να ζήσουν όμορφες στιγμές στο “πιο φωτεινό σημείο της Αθήνας”.

Δείτε το Video

Το πρόγραμμα των εορτών: 

Για άλλη μια χρονιά, το City Link γεμίζει την Πανεπιστημίου με φως και χρώμα σε μία εντυπωσιακή δημιουργική σύνθεση της εξαιρετικής Ελευθερίας Ντεκώ.
Μια σειρά ξεχωριστών εορταστικών εκδηλώσεων μας καλεί να συνδυάσουμε βόλτες, ψώνια και μοναδικές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τις 18 έως και τις 31 Δεκεμβρίου.
Στις 30 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 ως τις 16:00 το απόγευμα, ο Μιχάλης Χατζής και ο πιανίστας Μάριος Καζάς, δημιουργούν ζωντανές ατμοσφαιρικές συναντήσεις με ελληνικές και ευρωπαϊκές μελωδίες.

Ενώ την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 ως τις 16:00 το a capella φωνητικό σύνολο “8tetto” θα κάνει ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένες κλασικές, pop, jazz και gospel μελωδίες.

Την παραμονή πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 16:00, το μουσικό σχήμα “1,2,3 Swing” θα ταξιδέψει το κοινό στη λάμψη περασμένων δεκαετιών μέσα από jazz/swing ζωηρούς ρυθμούς.

Επίσης, κάτω από το φωτεινό αίθριο στη στοά Σπυρομήλιου, και ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα , ένα τεράστιο λαμπερό 2022 μας καλεί για την καλύτερη “selfie” της πόλης.

Και για αυτά τα Χριστούγεννα, μια βόλτα στην φωτεινή και πολύχρωμη Βουκουρεστίου θα χαρίσει ημέρες και νύχτες γεμάτες γευστικές απολαύσεις και ιδιαίτερες μουσικές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει