Ενημέρωση με ένα κλικ

ΝΔ: Γιατί αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ τη χρονική διερεύνηση χρηματοδότησης ΜΜΕ και εταιρειών δημοσκοπήσεων;

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συζήτηση για πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΝΔ: «Απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ με την άρνησή του να διευρυνθεί χρονικά ο έλεγχος χρηματοδότησης στα Μέσα και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων σε μία ουδέτερη διατύπωση χωρίς κανένα υπονοούμενο, όπως είχε προτείνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και ουσιαστικά αποδέχθηκαν σήμερα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Και συνεχίζουν λέγοντας:

«Την πρόταση του κ. Μητσοτάκη- που είχε τότε δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε- επανέφερε με παρέμβασή του επί της διαδικασίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης στη συζήτηση “για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος”».

«Η τυφλή άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ριχθεί άπλετο φως στη διακυβέρνηση της δικής του περιόδου δημιουργεί ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις. Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο; Τι φοβάται και αρνείται την έρευνα;», καταλήγει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει