Ενημέρωση με ένα κλικ

“Τέλος” στο “θρίλερ Ξιαρχό” – Στο Ιπποκράτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ο Τάσος Ξιαρχό

Tέλος” στο θρίλερ που είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τάσος Ξιαρχό, εισήχθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο χορογράφος είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα αφού είχε εκμυστηρευτεί σε πρόσωπο του περιβάλλοντος του πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Ο χορογράφος μετά από τις αναφορές που έκανε στο Tik Tok, ότι κατάπιε 50 χάπια με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του, βρέθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες δε πήγε στο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά μάλλον πήγε μόνος του αλλά ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστος ο τρόπος με τον οποίο έφτασε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία δέχτηκε ενημέρωση από το νοσοκομείο, έτσι ώστε να δουν αν πρόκειται για τον χορογράφο και εκεί διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εκείνον.

Λίγες ώρες πριν είχε κάνει ανάρτηση στο Tik Tok

Ο Τάσος Ξιαρχό, αφού προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια του και τους οικείους, καθώς είχε αναφέρει πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του , θέλησε να αναφέρει μέσω Tik Tok κάποιες από τις σκέψεις του.

Λίγες ώρες μετά, ανάρτησε ένα βίντεο όπου μέσω αυτού ζητούσε ξανά συγνώμη για το βίντεο που είχε αναρτήσει το απόγευμα της Κυριακής και αφορούσε σε μια κοπέλα η οποία φορούσε ριγέ μπλουζάκι και δεν ταίριαζε στον σωματότυπο της, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μέσω του βίντεο που δημοσίευσε και μετά “κατέβασε” από τον λογαριασμό του αναφερόταν στην προσπάθεια του να αυτοκτονήσει και πως θέλει πολλά κότσια για να προβεί κάποιος σε μια τέτοια ενέργεια. Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν έχει κατάθλιψη και πως για μια ώρα ήταν αναίσθητος και παρακαλούσε τα χάπια να του πάρουν τη ζωή.

To βίντεο που προκάλεσε οργή στα social media

Ο χορογράφος κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά με το βίντεο που ανάρτησε και οι χρήστες των social media στράφηκαν κατά του με οργισμένα σχόλια ενώ δεν ήταν λίγα και τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έκαναν αναρτήσεις “δικάζοντας” τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό προς το πρόσωπο της γυναίκας η οποία βιντεοσκοπούταν εν αγνοία της.

Η ίδια, φρόντισε μέσω του δικού της Instagram να του απαντήσει και παράλληλα μίλησε για το περιστατικό το οποίο έφερε στο πλευρό της χιλιάδες κόσμο ο οποίος τη στήριξε και τη στηρίζει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει