Ενημέρωση με ένα κλικ

Σεξιστικό παραλήρημα από Μητροπολίτη στην Κοζάνη – “Να κρατούν οι γυναίκες το στόμα τους κλειστό”

Eνα απίστευτο εμετικό και άκρως σεξιστικό κήρυγμα ακούστηκε από τον άμβωνα από τον Μητροπολιτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο ο οποίος αφού επιτέθηκε σε όσους χρησιμοποιούν τον όρο γυναικοκτονία μετά κατηγόρησε μία μητέρα για το κατάντημα, όπως το χαρακτήρισε, μιας παρέας “μεθυσμένων κοριτσιών” που ειδε το πρωί πηγαίνοντας στην εκκλησία.

Επίσης, ο μητροπολίτης ανέφερε πως ένας απόφοιτος του τότε ΤΕΙ Κοζάνης που τον επισκέπτεται συχνά του ανέφερε πως “η μάνα μου πάτερ σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι μου γιατί ο πατέρας μου έκανε μια ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ…και πού πάει, τον ρώτησα 60 χρονών γυναίκα….Στη Θεσσαλονίκη για να γραφτεί σε μια σχολή!Εκεί φτάσαμε! Και δε λέει το παιδί μου…το σπλάχνο μου”.

 

“Φτιάξαμε έναν καινούριο όρο εμείς οι Έλληνες για τις γυναίκες, για να τις εμπαίζουν και αυτές το πιστεύουν… γυναικοκτονία λέει…πού να ακουστεί στον νομικό ποινικό κόσμο ανά την οικουμένη και να γελάσει ή μάλλον να καγχάσει…γυναίκα δεν είσαι άνθρωπος; Εμείς ξέρουμε ανθρωποκτονία….αφού δεν είσαι άνθρωπος τι είσαι;”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης.

 

Και το παραλήρημα δεν τελείωσε εκεί! Περιγράφοντας πως γυναίκες τον επισκέπτονται λέγοντάς του πως οι άντρες τους, πολλές φορές τις ταπεινώνουν, εκείνος τους απάντησε πως κάποιες φορές οι γυναίκες πρέπει να έχουν το στόμα τους κλειστό και “μετά θα γίνει αυτό που εμείς θέλουμε. Έχει δύναμη η γυναίκα γιατί έχει αισθήματα που δεν έχει ο άντρας”.

Δείτε το VIDEO μετά το 02.45.00

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει