Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Μπάρτσα θέλει τον Τσάβι στον πάγκο της στο Κίεβο

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί, ώστε ο Τσάβι Ερνάντες να είναι διαθέσιμος για να καθίσει στον πάγκο την επόμενη Τρίτη (2/11), στον καθοριστικό αγώνα του Champions League στο Κίεβο, με αντίπαλο την Ντιναμό. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Βαρκελώνης, Mundo Deportivo, σημειώνοντας ότι χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε η απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, επικοινώνησε με τον Ισπανό νυν προπονητή της Αλ Σαντ στο Κατάρ, για να τον ενημερώσει ότι είναι εκείνος που επιλέχθηκε να διαδεχθεί τον Ολλανδό προπονητή.

«Η συζήτηση με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και η MD μπορεί να διαβεβαιώσει ότι θα είναι ο νέος προπονητής των Καταλανών», ανέφερε η mundo deportivo.

Το συμβόλαιο του Τσάβι με την Αλ Σαντ, που ανανεώθηκε τον περασμένο Μάιο μέχρι το 2023, δεν περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση πρότασης από την Μπαρτσελόνα, ενώ μεταξύ των ιδιοκτητών του συλλόγου του Κατάρ και των Ισπανών υπάρχει πολύ καλή σχέση.

Ο Τσάβι μιλά απευθείας με τους ιδιοκτήτες της Αλ Σαντ για να ξεδιαλύνει την κατάσταση και να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη το συντομότερο δυνατό.
Φυσικά, υπάρχει πρόβλημα ότι η Αλ Σαντ έχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εντός έδρας αυτό το Σάββατο με την Αλ Αχλί, αγώνας που θα μπορούσε να είναι το «αντίο» του στους φιλάθλους που τον υποδέχτηκαν το 2015 αφού έβαλε τέλος στην καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Ομάδα στην οποία είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές παίκτης (767).
Υπάρχει όμως και άλλος ένας αγώνας την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, την επομένη του Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα, στον οποίο η Αλ Σαντ πρέπει να επισκεφτεί την Αλ Ντουχάιλ, την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ, τη μεγαλύτερη αντίπαλό της στη μάχη για το πρωτάθλημα.
Ακολουθεί διακοπή πρωταθλήματος στο Κατάρ μέχρι τον Δεκέμβριο 21, που θα διεξαχθεί το Κύπελλο Αραβίας και γι’ αυτό οι ιδιοκτήτες της Αλ Σαντ θέλουν ο Τσάβι να είναι στον πάγκο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Από την πλευρά της, η σημασία της μονομαχίας του Κιέβου κάνει τον σύλλογο της Βαρκελώνης, να θέλει να μην καθυστερήσει την άφιξη του Τσάβι. Για τον αγώνα με την Αλαβές στο Camp Nou το ερχόμενο Σάββατο, φαβορί να καθίσει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Άλμπερτ Καπέλλας.

Ο Τσάβι θα φτάσει στη Βαρκελώνη με τον αδερφό του Οσκαρ και τον Σέρχιο Αλέγκρε ως βοηθούς, καθώς και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Ιβάν Τόρες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει