Ενημέρωση με ένα κλικ

“Πάγωσε” ο πολιτικός κόσμος – Τα μηνύματα για τον απότομο χαμό της Φώφης Γεννηματά

Πολλά είναι τα μήνυμα από τον πολιτικό κόσμο για το θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε τις αντιδράσεις και τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου: 

 

 

Χρ. Αλεξοπούλου (Βουλευτής Αχαϊας ΝΔ) : Συγκίνηση για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε όλη τη χώρα. Μέχρι πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν δίπλα μας στη Βουλή, όρθια και αγωνιζόταν με γενναιότητα και πίστη για τη ζωή. Παράδειγμα γυναικείας αποφασιστικότητας και δυναμισμού. Δυστυχώς η μάχη της με την ασθένεια ήταν άνιση. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.

 


«Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά, μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της», έγραψε στο twitter o υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.


«Δεν έχω να πω κάτι. Ενημερώθηκε από τον Μανώλη Όθωνα, δεν έχω λόγια»,δήλωσε συντετριμμένος ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Mega.

«Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!», έγραψε στο Twitter o Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία», έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έφυγε από κοντά μας», έγραψε ο Χάρης Καστανίδης στο Twitter.

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», γράφεο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

 

Κώστας Μπακογιάννης: «Όλη της τη ζωή μαχόταν…, με αξιοπρέπεια, με εντιμότητα, με γενναιότητα. Μια γυναίκα πρότυπο, μάνα, πολιτικός, άνθρωπος. Στα παιδιά της μόνο, να πάρουν κουράγιο απ’ το κουράγιο της. Είστε τυχεροί που την είχατε».

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει