Ενημέρωση με ένα κλικ

Βόρεια Εύβοια: Η κακοκαιρία εξαφάνισε την παραλία των Λουτρών

Κίνδυνος πλημμύρας στην Αγία Άννα - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Η κακοκαιρία “Αθηνά” έφτασε στην Εύβοια, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα στα βόρεια του νομού, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές έχουν ξεκινήσει από χθες.

Ειδικότερα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του evima.gr έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις σε Αχλάδι, Κοτσικιά.

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν αυτή την ώρα το ανατολικό κομμάτι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Με νεότερη δήλωση του το evima.gr ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης κάνει έκκληση στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

“Κατακλυσμό κάνει αυτή την ώρα στο ανατολικό κομμάτι του Δήμου μας. Η βροχή είναι έντονη με αποτελέσματα να δημιουργήσει προβλήματα και να κόψει στα δύο την παραλία των Λουτρών. Ωστόσο έχουμε διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι, Κοτσικιά.

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει