Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξαδάκτυλος: Να γίνει η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Να πραγματοποιηθούν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο, υποστήριξε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με αυστηρά πρωτόκολλα.

Αυτό το λέω γιατί θα πρέπει όλο το ακροατήριο της πόλης να συνεχίσει να μας παρακολουθεί. Αλλιώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης θα νιώσει στενοχωρημένο και αδικημένο κάνοντας συγκρίσεις με άλλες εκδηλώσεις” είπε στον ΑΝΤ1.

Σημείωσε δε ότι υπάρχει τρόπος να γίνουν με ασφάλεια αυτές οι εκδηλώσεις. “Τον τρόπο αυτόν τον είδαμε στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα” είπε και ζήτησε να μην λέγεται ότι οι εκδηλώσεις αυτές πέρυσι ήταν που προκάλεσαν το πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη. “Συμμετείχαν κι αυτές αλλά δεν ήταν αυτός ο αποκλειστικός παράγοντας” είπε.

“Αυτή τη χρονική στιγμή που με δυσκολία συνεννοούμαστε όλοι μεταξύ μας χρειάζεται ηρεμία, ψυχραιμία και καταλλαγή για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον πολύπλοκο αυτό χειμώνα που έρχεται” κατέληξε.

Από πλευράς του ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, σημείωσε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν δείχνουν λόγο αναβολής των παρελάσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More