Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκος Νυφούδης για “Mini-Lockdown”: Η κυβέρνηση βάλλει εναντίον του μεγαλύτερου εργοδότη στην Θεσσαλονίκη, της εστίασης” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

O Nίκος Νυφούδης, Εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας για την Εστίαση, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην Βουλευτής με “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”, μίλησε για το mini lockdown στην Θεσσαλονίκη και την Β.Ελλάδα στην εκπομπή “ALPHA ΠΡΩΙΝΟ” στον “ΑLPHA 965” με τον Άγγελο Γαβρή και την Λυδία Κοκκινά. 

“Η κυβέρνηση μας βάζει ακόμα ένα εμπόδιο, στην ουσία κλείνει τα μπαρ-καφέ” τονίζει μεταξύ άλλων ο κύριος Νυφούδης.

Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης και στον τρόπο με τον οποίο “εξαντλείται” η αυστηρότητα των ειδικών και της πολιτείας στον τομέα της εστίασης και της ψυχαγωγίας, την στιγμή που στα πάρκα συνωστίζονται, συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους γίνονται κανονικά και στα ΜΜΜ στριμώχνονται 80 άτομα χωρίς αποστάσεις και χωρίς κανέναν έλεγχο.

Ο κύριος Νυφούδης, άφησε “αιχμές” κάνοντας αναφορά σε “όσους τηρούν τα μέτρα”, ενώ κατάθεσε την δική του πρόταση, για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά η εστίαση και να μην κλείσουν επιχειρήσεις και να χάσουν επαγγελματίες τις δουλειές τους.

“Για ακόμη μια φορά, στα μεγάλα αστικά κέντρα, την “πληρώνουμε” εμείς, οι επιχειρηματίες της εστίασης. Υπάρχει άλλη συμπεριφορά της Πολιτείας σε τουριστικά μέρη και άλλη συμπεριφορά σε μη τουριστικά”τόνισε

Στη συνέχεια επισήμανε τον λόγο που τον οδήγησε να γράψει ένα καυστικότατο άρθρο σε μέσο ενημέρωσης, σχετικά με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ενώ άφησε “ανοιχτό” το ενδεχόμενο της επανόδου του πολιτικού φορέα.

 

Aκούστε το ηχητικό 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει