Ενημέρωση με ένα κλικ

Το ξέσπασμα της Ιωάννας προς την 36χρονη: «Κοίταξέ με να με θαυμάσεις! Ντρέπεσαι καθόλου;»

Μπορεί μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου να μην υπήρξε συνάντηση, ανάμεσα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη κατηγορούμενη, αλλά σε μία διακοπή της δίκης οι δύο γυναίκες διασταύρωσαν τις ματιές τους και έφτασαν σε απόσταση… αναπνοής!

Η 33χρονη, που κατέθεσε σήμερα(30/9) συγκλονίζοντας με τα όσα είπε, κοίταξε στα μάτια την 36χρονη της είπε: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει… Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες… Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Μάλιστα ο αδελφός της Ιωάννας, εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να φωνάζει προς το μέρος της: «φίδι, τολμάς και την κοιτάς;».

Από την πλευρά της η κατηγορούμενη παρέμεινε ατάραχη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί την οδήγησαν σε άλλη αίθουσα του δικαστηρίου μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά από αυτό, η δίκη διακόπηκε με τον ορισμό της νέας δικάσιμου να είναι στις 5 Οκτωβρίου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει

Αμέσως μετά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που άφησε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Θέλω να πω, με αυτό που πληροφορήθηκα γι΄’ αυτό που ψέλλισε, επειδή μου είχε κλείσει την οπτική επαφή ο αστυνομικός, να σταματήσει να παίζει θέατρο. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι συνεχίζει να παίζει θέατρο και δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Οσα χρόνια και να κάτσει φυλακή, όταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει