Ενημέρωση με ένα κλικ

Champions League: Αυτοί είναι οι αριθμοί της 2ης αγωνιστικής

Σαράντα δύο γκολ, δύο λιγότερα από την πρώτη αγωνιστική (44), σημειώθηκαν στην 2η αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, φτάνοντας συνολικά τον αριθμό των τερμάτων στα 86 σε 32 παιχνίδια, ένα κάθε 33 λεπτά ή 2,69 ανά παιχνίδι. Τα περισσότερα (16) έχουν σημειωθεί στο χρονικό διάστημα 61΄-75΄, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA.

Λίβερπουλ και Μπάγερν έχουν την καλύτερη επίθεση (8 γκολ), η Λίβερπουλ τις περισσότερες προσπάθειες (44), Σαχτάρ Ντόνετσκ και Τσέλσι τη μεγαλύτερη κατοχή (64%), οι Ουκρανοί και τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (91%), η Σέριφ Τίρασπολ τα πιο πολλά τάκλιν (42), η Μπριζ τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (103), ενώ δύο ομάδες, Μπενφίκα και Γιουβέντους, διατηρούν ανέπαφη την εστία τους.

Πρώτος σκόρερ είναι ο Σεμπαστιάν Αλέ (Αγιαξ) με 5 γκολ, ενώ είναι επίσης αυτός με τα πιο πολλά σουτ στην εστία (8). Ο Άντονι (Αγιαξ) και ο Κριστιάνο (Σέριφ) έχουν τις περισσότερες ασίστ (3), ο Κίμιχ (Μπάγερν) έχει τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα (24,7), τα περισσότερα (9) τάκλιν έχει κάνει ο Εντμοντ Αντο (Σέριφ), ενώ τις πιο πολλές αποκρούσεις (15) έχει πραγματοποιήσει ο Ελληνας τερματοφύλακας της Σέριφ Τίρασπολ, Γιώργος Αθανασιάδης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει