Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Τετ- α- τετ Ιωάννας και κατηγορούμενης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, νωρίτερα σήμερα.

 

Η 37χρονη δράστις οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό αστυνομική συνοδεία και με δεμένα τα χέρια. Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε από την πίσω πόρτα του ώστε να μην γίνει αντιληπτή.

Για την παρουσία της κατηγορουμένης ενημέρωσαν την Ιωάννα οι συνήγοροι και η μητέρα της λέγοντάς της: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς. Δεν πειράζει είναι ανθρώπινο».

Με την κατάθεση της Ιωάννας ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που προκάλεσε συγκίνηση σε χιλιάδες πολίτες, όπως αναφέρει η “Βραδυνή”.

Το θύμα της ακραίας επίθεσης βρίσκεται στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί. Το πρωί που ακολουθώντας μία ρουτίνα για να πάει στη δουλειά της στην Καλλιθέα, ούτε θα μπορούσε να φανταστεί πως πλησιάζοντας το ασανσέρ για να ανέβει στο λογιστικό γραφείο, απείχε μόνο μερικά δευτερόλεπτα από τη διακινδύνευση της ζωής της, από μία ραγδαία και βάναυση αλλαγή σε ότι έκανε ως τότε. Θα εξιστορήσει όμως και για το «μετά». Γιατί η 35χρονη Ιωάννα, δεκαέξι μήνες μετά, δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις επεμβάσεις και θεραπείες που απαιτούνται ώστε να μπορεί να επανέλθει «όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να γίνω φυσιολογικός άνθρωπος», όπως έγραψε και η ίδια σε λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ιωάννα θα επιχειρήσει να καταθέσει όσα η ίδια νομίζει πως πρέπει να γνωρίζουν τα επτά μέλη της σύνθεσης του Κακουργιοδικείου, αλλά και να απαντήσει σε όσα την ρωτήσουν δικαστές και δικηγόροι. Σύμφωνα με τον συνήγορο της, Απόστολο Λύτρα, η Ιωάννα είναι έτοιμη για την σημερινή διαδικασία, όσο κι αν αυτό είναι οδυνηρό για αυτήν και έτοιμη να δεχθεί όλες τις ερωτήσεις.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει