Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποζημίωση ενοικίου: Εκπνέει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι ενώ έχουν λάβει προκαταβολικά τις αποζημιώσεις για τα ενοίκια που δεν εισέπραξαν τον Ιούλιο, καθώς θα πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις COVID στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ έως το τέλος του μήνα.

Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης έχει λάβει την αποζημίωση αλλά δεν υποβάλει δήλωση COVID εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, ή για τις περιπτώσεις που τροποποιείται η δήλωση Ιουλίου σε σχέση με τον Ιούνιο 2021, το ποσό καθίσταται απαιτητό.

Nα σημειωθεί ότι έως τις 30 Σεπτεμβρίου υπάρχει δυνατότητα για διορθώσεις ή υποβολή αρχικών δηλώσεων COVID για το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου 2021. Το ίδιο ισχύει και για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπεκμισθώνονται και είτε πρέπει να υποβάλουν αρχικές δηλώσεις, είτε να κάνουν απλά διορθώσεις.

Ειδικότερα, οι εκμισθωτές / υπεκμισθωτές ακινήτων μπορούν να υποβάλουν αρχικές ή τροποποιητικές δηλώσεις COVID ή / και Δηλώσεις Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας, για τους μήνες Ιανουάριο 2021 μέχρι και Απρίλιο 2021.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει