Ενημέρωση με ένα κλικ

Αραμπατζή: Γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν καταγράφουν αυτή την οργή που λέτε στον ΣΥΡΙΖΑ;

«Πώς είναι δυνατόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ιλιγγιώδεις και ο κύριος Τσίπρας να είναι ο τρίτος σε καταλληλόλητα για πρωθυπουργός μετά τον κ. Μητσοτάκης εάν υπάρχει αυτή η οργή του λαού όπως λέτε», αναρωτήθηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή μιλώντας στη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις στην αγορά.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «αλά κάρτ» αναγνώσεις και αναρωτήθηκε «γιατί ο κ. Τσίπρας δεν επιλέγει την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία προκειμένου να αποτυπωθεί στην κάλπη αυτή η οργή που μας λέει ότι “κινδυνεύει να γίνει τσουνάμι”;».

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή είπε ότι «την σοβαρότητά σας στις κρίσεις τις είδαμε τα προηγούμενα χρόνια» και ζήτησε να σκεφτούν γιατί πραγματικά «η κοινωνία και οι πολίτες σας γυρίζουν την πλάτη, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Παρατήρησε πως όλες οι εκτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ «πέφτουν έξω και για αυτό έχει μεγαλύτερη φθορά από ότι το κυβερνητικό κόμμα που έχει για πρώτη φορά να διαχειριστεί τόσο μεγάλες κρίσεις».

Απαντώντας στις αναφορές των επερωτώντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων είπε πως «σήμερα ευτυχώς ήσασταν φειδωλοί και δεν μας είπατε ότι θα αντιμετωπίσετε τις πληθωριστικές πιέσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο, ούτε ότι η διεθνείς τιμές ενέργειας θα χορεύουν το δικό σας ρυθμό, αλλά δυστυχώς και πάλι δεν μας έλλειψε ο γνωστός λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθειά να μιλάτε λες και δεν είσαστε εσείς που κυβερνήσατε από το 2015 έως τον Ιούλιο του 2019».

«Έχετε», είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, «πολύ κοντή μνήμη» και «η προσπάθειά σας στο ψέμα είναι ακάματη» καθώς εσείς αυξήσατε την φορολογία των αγροτών κατά 45%, τριπλασιάσατε τις εισφορές ως μια δεύτερη εφορία για αγρότες και για όλους τούς ελευθέρους επαγγελματίες ή που πήγατε από το 55% στο 100% την προκαταβολή ή που αυξήσατε το ΦΠΑ σε λιπάσματα και ζωοτροφές!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει