Ενημέρωση με ένα κλικ

Γερμανού: Για ότι λέμε, όμως, κρινόμαστε και υπάρχουν συνέπειες

Για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον γνωστό ηθοποιό, αλλά και το μεγάλο ανταγωνισμό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε πως: «στη δική μας ζώνη αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές. Αυτό είναι κάτι όμορφο γιατί ο συναγωνισμός κάνει όλες τις εκπομπές καλύτερες, βοηθάει να κάνουμε καλύτερες εκπομπές, ανεβάζει υψηλότερα τον πήχη και οι τηλεθεατές έχουν περισσότερες επιλογές.

«Από την εμπειρία μου θα πω πως είναι πολύ ρευστά τα πράγματα τον Σεπτέμβριο. Νομίζω πως το τοπίο ξεκαθαρίζει γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Εκεί αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Εκεί αρχίζεις και λες πως έκατσε η μπίλια» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Όσον αφορά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον γνωστό ηθοποιό, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ότι: «δεν αφαιρώ από κανέναν ηθοποιό το δικαίωμα να θέλει να τον στηρίξει. Για ότι λέμε, όμως, κρινόμαστε και υπάρχουν συνέπειες».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει