Ενημέρωση με ένα κλικ

Βράβευσαν Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες Κεραμέως και Αυγενάκης

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκαν σήμερα (24/9) η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκδήλωση για την 8η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Το Σχολείο σε κίνηση: Αθλούμαστε Δημιουργικά».

Οι σχετικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας, με στόχο την προώθηση της Αθλητικής Παιδείας και των Ολυμπιακών Αξιών.

«Μέσα από τον αθλητισμό αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η προσωπικότητα, η υγεία, η ευεξία και πλάθονται χαρακτήρες από την αντιμετώπιση των εμποδίων, με υπομονή και επιμονή μέχρι την επίτευξη των στόχων, με πρόσφατα παραδείγματα τις εμφανίσεις των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με την υπουργό Παιδείας βράβευσε με πλακέτες Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και προπονητές, και έτρεξε συμβολικά 100μ. μαζί με τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More