Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες στους «Ζωσιμάδες»

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/09) στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (Σάββατο 18/09, 20:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν άπαντες πλην των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Σιδερά, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία, και του Μπεκ που έκανε ατομικό. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (17/09) για τα Ιωάννινα, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Σ’ αυτή «μπήκε» και ο Λούκας Βιγιαφάνιες που εξέτισε την ποινή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ έμειναν εκτός οι Γιάννης Μπουζούκης και Γενί Ενγκμπακοτό.

Αναλυτικά, στην 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει