Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: “Κορονο-περιπτύξεις” με ηλικιωμένους και Ρουμάνες

Πονηρές “κορονο-περιπτύξεις” είχαν 10 ηλικιωμένοι άνδρες με τέσσερις Ρουμάνες γυναίκες σε μπαρ στην Πάτρα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό σάιτ «pelop.gr», οι παππούδες θέλησαν να περάσουν λίγες στιγμές απόλαυσης με τις αλλοδαπές εργαζόμενες του καταστήματος και έτσι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το ωράριο λειτουργίας είχε παραβιαστεί και γείτονες τηλεφώνησαν στο «100», καταγγέλλοντας ότι στο μπαρ γίνονταν ο κακός χαμός. Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφθασαν δύο περιπολικά και οι αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα, μη γνωρίζοντας τι θα συναντήσουν, «εισέβαλαν» στο κλαμπ και βρέθηκαν μπροστά σε ένα… μοναδικό θέαμα.

Οι Ρουμάνες έδειχναν όλη τη… στοργή τους στους ηλικιωμένους, μέσα στο μισοσκόταδο. Πάντως, η συνέχεια δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, με εξαίρεση βέβαια τη δυσαρέσκεια των θαμώνων, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις… προσπάθειές τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του κλαμπ και από 300 ευρώ στον κάθε θαμώνα. Για μια ανολοκλήρωτη ψυχαγωγία, σίγουρα τα τετ-α-τετ με τις όμορφες Ρουμάνες πληρώθηκαν ακριβά. Επίσης, αφαιρέθηκε η άδεια και το κλαμπ θα παραμείνει κλειστό επί μία εβδομάδα.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει