Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα για κατηγορούμενη: Απέδειξε ξανά πόσο δειλή είναι

Στις 30/09 η εκδίκαση

Δηλώσεις μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της πολύκροτης δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι, έκανε το θύμα της επίθεσης, Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η κατηγορούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε η Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου την εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα, με κατηγορούμενη την 36χρονη Έφη, συντοπίτισσα του θύματος.

Όπως η ίδια είχε προημερών πει, η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο γύρω στις 9 το πρωί, φορώντας ειδική μάσκα στο πρόσωπο, καπέλο, γάντια και συνοδευόμενη από τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους δικηγόρους της.

Έξω από το δικαστήριο συγκεντρωμένο πλήθος την υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και ευθυμίες, φωνάζοντας «μπράβο» και «ηρωίδα», για την τόλμη της να έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή.

Κάτι που ωστόσο δεν έγινε, σήμερα τουλάχιστον.

Απούσα η κατηγορούμενη

Το εδώλιο της κατηγορουμένης για σήμερα τουλάχιστον θα είναι κενό καθώς η δράστης, η 36χρονη Έφη, επέλεξε να μην είναι παρούσα και να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο της, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο δικηγόρος της ανέγνωσε μάλιστα γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεσή της κατηγορούμενης Έφης να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

 

Δείτε ακόμα: Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο η Ιωάννα – Της μίλησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: Με δύναμη ψυχής στο δικαστήριο η Ιωάννα- Απούσα η κατηγορουμένη

Επίθεση με βιτριόλι: Ευνοϊκότερη μετατροπή της κατηγορίας ζήτησε η κατηγορούμενη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει