Ενημέρωση με ένα κλικ

Τζιτζικώστας: Η ΠΚΜ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας

Τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας, έδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ανοιχτά σχολεία και με προτεραιότητα την υγεία και τη μάθηση. Ανέφερε ότι «οι συνθήκες μπορεί να μην είναι και φέτος οι καλύτερες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού», όμως εξέφρασε την ελπίδα ότι «τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα, η νέα σχολική χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή και τα παιδιά θα βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο».

Γνωστοποίησε, άλλωστε, ότι έχει δρομολογηθεί η κατασκευή 17 νέων σχολικών μονάδων στην περιοχή και τόνισε ότι η Περιφέρεια αξιοποιεί ευρωπαϊκούς πόρους για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More