Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες της Ιωάννας λίγο πριν τη δίκη (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με αφορμή τη δίκη κατά της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε, τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε φωτογραφίες της από τα πρώτα χειρουργεία που έκανε.

Το θύμα της επίθεσης, έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου στη λεζάντα έγραφε

“Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία» και προσθέτει, «Είναι μόνο μια ένδειξη από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποιά δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9”.

Η ανάρτηση της Ιωάννας:

 

Δικηγόρος Ιωάννας: Ήθελε να τη σκοτώσει

«Βλέποντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι σκοπός της ήταν να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας, να σκοτώσει την Ιωάννα», δήλωσε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1 , η κατηγορούμενη στην δίκη, που θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, «θεωρούσε ότι μια υποτιθέμενη σχέση που θεωρούσε ότι είχε – διότι υποτιθέμενη είναι μια σχέση αν μιλάμε για τέτοια πράγματα, αφού μίλαγε εν έτει 2021 με χαρτορίχτρα για το αν κινδυνεύει η σχέση της από μια ξανθιά. Μόλις πήρε απάντηση ότι «κινδυνεύει η σχέση της από μία ξανθιά» πήγε και έκανε αυτό που είδαμε».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, η κατηγορούμενη «αμέσως μετά που της έριξε το καυστικό υγρό και πληροφορήθηκε ότι σώθηκε, άρχισε και έψαχνε πως μπορείς να σκοτώσεις κάποιον με δηλητήριο χωρίς να μπορεί να ανιχνευθεί, αν κάνεις σε κάποιον ένεση με αέρα τι θα συμβεί και πως θα μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν».

«Τελικά, με τα social media αυτό που συμβαίνει είναι επικίνδυνο. Δεν τολμάει μια κοπέλα ούτε μια φωτογραφία να ανεβάσει και αρχίζει η ζήλια και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Η κατηγορούμενη είχε γίνει σκιά της Ιωάννας μέσα από τα social media», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

 

Όπως ξεκαθάρισε ο συνήγορος του θύματος, «Η Ιωάννα θα έρθει στο δικαστήριο, είναι δυνατό παιδί, θα αντέξει να δει την κατηγορούμενη. Εγώ φοβάμαι και δεν ξέρω αν η κατηγορούμενη θα αντέξει να έλθει στο δικαστήριο. Όπως δεν πήγε να απολογηθεί και όταν πήγε να απολογηθεί δεν είπε τίποτα, αν ακολουθήσει την ίδια τακτική, μπορεί και να μην έρθει στο δικαστήριο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More