Ενημέρωση με ένα κλικ

Super League: Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Βόλος

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League έκανε ο Βόλος, ο οποίος μπήκε με το… δεξί στη φετινή διοργάνωση. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1 της Λαμίας και έδειξαν καλό πρόσωπο.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους τα σημείωσαν οι Μπαρτόλο στο 8′ και ο Φαν Βέερτ στο 43′. Οι Φθιώτες μείωσαν στο 52′, με τον Τιρόνε, αλλά στα λεπτά που απέμειναν δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Παρότι η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν η ομάδα με τις περισσότερες τελικές στο πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα, βάζοντας τις βάσεις για να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο».

Το ματς

Το συγκρότημα του Αμπασκάλ κατάφερε να προηγηθεί πάρα πολύ γρήγορα στο ματς και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό με τον Μπαρτόλο, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» από το δοκάρι σε σουτ του Ρομέρο κι από κοντά άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα, ο Βόλος θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 30΄, όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Μπαρτόλο επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σαράνοφ απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 2-0 ήρθε τελικά για τους Βολιώτες στο 41΄ με το καταπληκτικό γυριστό σουτ του Φαν Φερτ, μετά από την ασίστ του Ρεγκατίν.

Μη έχοντας άλλη επιλογή στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε πολύ επιθετικά και κατάφερε να μειώσει στο 52΄ με τον Τιρόνε, ο οποίος δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του να τον βάλει στο ματς αντί του Γκέντσογλου. Για το γκολ της Λαμίας, πάντως, φέρει τεράστια ευθύνη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Κλέιμαν.

Προσπάθησαν οι Φθιώτες στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν είχαν κάποια «καθαρή» ευκαιρία για να φτάσουν στο στόχο τους, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, χωρίς να τα καταφέρουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες (85΄ Βοϊτκόφσκι), Μπαριέντος (77΄ Σοάρες), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φαν Φερτ (67΄ Ροσέρο)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο (46΄ Μαζουλούχης), Τζανετόπουλος (83΄ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (46΄ Τιρόνε), Τζανδάρης, Νούνιες, Ρόμανιτς, Καραμάνος (73΄ Μανούσος), Ελευθεριάδης (46΄ Μανουσάκης)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει