Ενημέρωση με ένα κλικ

Υπόθεση κοκαΐνης: Στον ανακριτή σήμερα η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης με πρωταγωνίστρια πολύ γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι και τον σύντροφό της, οι οποίοι θα βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή, σήμερα Δευτέρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Ανακριτή, ενώ ήδη από δήλωση του συνηγόρου του 32χρονου διαφαίνεται πως ο κατηγορούμενος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διακίνηση ναρκωτικών, βγάζοντας εκτός από οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια την σύντροφό του.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων». Το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σχεδόν μία βδομάδα πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Για τα δύο αυτά άτομα υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα νότια Προάστια.

Όταν έφτασαν οι πληροφορίες στα χέρια της αστυνομίας τέθηκε σε παρακολούθηση ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 32χρονο, ο όποιος σύμφωνα με καταθέσεις, «αντιστάθηκε σθεναρά» και είχε πάνω του «επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών» και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν την 29χρονη.

Τι κατασχέθηκε

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει