Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος θυσιάζεται για την Ελένη

Το μίσος της Μυρσίνης για τις αδελφές Σταμίρη, αλλά περισσότερο για την Ελένη, δεν σβήνει. Στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα συμμαχήσει με τον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη, προκειμένου να της κάνουν τη ζωή κόλαση.

H Ελένη με τον Λάμπρο, στις Άγριες Μέλισσες, έχουν αφήσει πίσω το παρελθόν και μπορούν και πάλι να χτίσουν και να διεκδικήσουν την όμορφη ζωή που τόσο αξίζουν. Μετά την ημέρα του πραξικοπήματος, όμως, η ζωή τους αλλάζει για πάντα.

Η ευτυχία τους όμβς δεν θα κρατήσει για πολύ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού MYTV για τις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη θα βρεθεί γι’ ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των γεγονότων εξαιτίας του Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο Ακύλας έρχεται με ισχυρή ατζέντα, βάζοντας στο στόχαστρο και τις αδελφές Σταμίρη. Ο Λάμπρος, με την έλευση της δικτατορίας και του Ακύλα στο χωριό, θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Ενώ όλα όσα ονειρευόταν για το υπόλοιπο της ζωής του με την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες έμοιαζαν τόσο κοντινά, ξαφνικά θα μοιάζουν με μακρινό όνειρο.

Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος θα καταλάβει από την πρώτη στιγμή πως οι προθέσεις του Ακύλα για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες είναι σκοτεινές και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Ο δάσκαλος θα βιώσει δύσκολες στιγμές και η ζωή του θα κινδυνεύσει από το μένος του Μεγαρίτη.

Ωστόσο, ακόμη μία φορά, ο Λάμπρος θα αποδείξει τη βαθιά αγάπη του για την Ελένη. Θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο και παρά τις προσπάθειες της Ελένης να αποδείξει πως ο άντρας της δεν είναι τίποτε απ’ όσα θα τον κατηγορήσουν, εκείνος θα θυσιαστεί για να την προστατεύσει από όλους κι από όλα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει