Ενημέρωση με ένα κλικ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη»

Ο πατέρας του Mad Clip, του 34χρονου μουσικού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, μίλησε για την αγάπη που είχε ο γιος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα, μια αγάπη επικίνδυνη. “Aγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη” είναι η φράση που του είχε πει…

Εφτά μέρες πέρασαν από το θανατηφόρο τροχαίο του δημοφιλούς τράπερ Madclip…

Συγγενείς και φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή…

Ο πατέρας του 34χρονου μιλά για το πάθος του γιου του με τα αυτοκίνητα και για τις ικανότητές του στην οδήγηση.

«Ο γιός μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε και σε αγώνες στην Κύπρο και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα, όπως την είχε και ο πατέρας του… εγώ δηλαδή».

Τη δική του εκδοχή δίνει για το τι μπορεί να προκάλεσε το τροχαίο του γιου του.

«Από εκεί και πέρα, επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιός μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε ο γιός μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή αν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει».

Ο Madclip συνήθιζε να απενεργοποιεί τα συστήματα, όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Πολλές φορές οδηγούσε με τον πατέρα του και του έδειχνε τις ικανότητές του στο τιμόνι, γιατί έτσι ξέφευγε από την καθημερινότητα.

«Του έλεγα «Αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη». Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε, άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο τροχός».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει