Ενημέρωση με ένα κλικ

Εθνική: Με Τσιτσιπά κόντρα στην Λιθουανία για την άνοδο στο Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα ενισχύσει την εθνική Ελλάδας στον αγώνα με την Λιθουανία, που θα γίνει στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στην Χερσόνησο Ηρακλείου, για το Davis Cup.

Ο «Tsitsifast», ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ηγηθεί της προσπάθειας για νίκη, που θα σημάνει και την άνοδο της εθνικής, για πρώτη φορρά, στα «μεγάλα σαλόνια» του Davis Cup και συγκεκριμένα στο Group I.

Η διοργάνωση, θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και την στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, ενώ η εθνική ομάδα θ΄ αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό, τον Απόστολο Τσιτσιπά.

Η επιλογή της Κρήτης, έγινε με κριτήριο την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την στήριξη των αθλητών/τριών της Περιφέρειας, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι άλλοι πρωταθλητές/τριες, πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, στα διεθνή πρωταθλήματα, που διοργανώνει επί δέκα χρόνια το LYTTOS BEACH.

Δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού, δεν επιτρέπει την είσοδο φιλάθλων, σε αριθμό που θα επιθυμούσαν η Διεθνής Ομοσπονδία (ITF), η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και ολόκληρη η «οικογένεια» του ελληνικού τένις. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ITF και της κείμενης νομοθεσίας, οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, οι οποίοι δεν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όσοι προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ωρών ή ελέγχου αντιγόνου (Rapid Test) 48 ωρών κατά της COVID 19, από πιστοποιημένο εργαστήριο.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, που έθεσαν την διοργάνωση υπό την αιγίδα τους, καθώς και τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο και τον Δήμο Χερσονήσου για την στήριξή τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More