Ενημέρωση με ένα κλικ

Mad Clip: Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος του (vid)

Πληροφορίες για το θάνατο του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/7), μετέδωσε η εκπομπή “Live News”,

Πιο συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου ανέφερε πως ο γνωστός καλλιτέχνης υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο. Ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Mad Clip, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σημείωσε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. «Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έπαθε κάτι πριν χάσει τον έλεγχο».

«Μιλάμε σίγουρα για πολλαπλές κακώσεις με τέτοιες ταχύτητες».

Όπως σημειώνει ο ίδιος «όταν υπάρχει προφανής αιτία θανάτου, δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο γνωστός τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο. Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ό,τι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει