Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργίου για “Γη της Ελιάς”: Ποια πρωταγωνίστρια του δεν είχε ποτέ τηλεοπτική πρόταση;

Για τη νέα του σειρά, τη “Γη της Ελιάς” μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Ο ίδιος μίλησε για το νέο του σίριαλ, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για γνωστή πρωταγωνίστρια, η οποία του είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν είχε δεχτεί ποτέ πρόταση να κάνει τηλεόραση.

«Η ταυτότητα του MEGA είναι η μυθοπλασία, πιστέψαμε στο όραμα του καναλιού και ακολουθήσαμε», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου, σχετικά με την απόφασή του να συνεργαστεί με το μεγάλο κανάλι.

Αναφορικά με το νέο σίριαλ, ο ίδιος είπε ότι ήταν μια ιδέα της Βάνας Δημητρίου, που του την κράτησε μάλιστα έκπληξη!

«Δεν χρειάστηκε να πείσω τους ηθοποιούς να συμμετέχουν. Όταν διάβασα το σενάριο ήξερα ότι τον ρόλο έπρεπε να τον κάνει η Άντζελα Γκερέκου, είχα χτίσει μια σχέση μαζί της από προηγούμενη δουλειά. Δεν σκέφτηκα άλλη ηθοποιό», εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Όταν διάβασε η Λυδία Κονιόρδου τα κείμενα, μου είπε “είμαι μέσα”», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στη Μάρω Κοντού αποκάλυψε ότι του «παραπονέθηκε» ότι δεν της είχε γίνει ποτέ πρόταση να κάνει τηλεόραση.

«Η Μάρω Κοντού μου παραπονέθηκε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση από την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στο γιατί δεν συμμετέχει και ο ίδιος στη νέα σειρά, ο Ανδρέας Γεωργίου είπε ότι «δεν εμφανίζομαι στην σειρά γιατί πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν την σκυτάλη τα νέα παιδιά», ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν στα… σκαριά άλλα δύο project που ετοιμάζει!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει