Ενημέρωση με ένα κλικ

Σπαρακτική η γιαγιά του Mad Clip: “Ήταν το χρυσό μου αγόρι, είμαι τελειωμένη” (vid)

Ο πόνος της γιαγιάς του Mad Clip είναι τεράστιος, μιας και είναι η γυναίκα που τον μεγάλωσε από μωρό. Η κυρία Ασπασία ζει μόνιμα στην Αμερική και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως δε θα δει ξανά τον αγαπημένο της εγγονό.

Ο Mad Clip στο παρελθόν είχε αναρτήσει στα προσωπικά του social media ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο και τη γιαγιά του και όπως φαίνεται, η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από τρυφερή.

Με μεγάλη δύναμη ψυχής εύχεται υγεία ενώ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για την κηδεία του πολυαγαπημένου της εγγονού, καθώς τα χρόνια και η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέπει.

Η κυρία Ασπασία έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή tlife και αναφέρθηκε για την απώλεια του αγαπημένου της εγγονού: «Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη. Μια γιαγιά που είμαι τελειωμένη, τι να σας πω. Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε. Ήταν το εγγονάκι μου, το μεγάλο μου το εγγονάκι, το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι. Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι».

Η φωνή της σπαρακτική, δεν μπορεί να το πιστέψει ενώ τονίζει ότι ο Mad Clip ήταν αυτοδημιούργητος και τους αγαπούσε όλους. Όπως μάλιστα αναφέρει η ίδια, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τράπερ, δε σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο για τα συλλυπητήρια. Όσοι τον γνώριζαν, έσπευσαν να της εκφράσουν τη βαθιά τους θλίψη.

«Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ τον κόσμο που παίρνει τηλέφωνο, όλος ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο. Όσο μπορούσε βοηθούσε, όταν έβλεπε κάποιον άνθρωπο δυστυχισμένο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει