Ενημέρωση με ένα κλικ

Mega Καλημέρα: Έκανε πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη (βιντεο)

Πρεμιέρα στο Mega έκανε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήρθε στην πρωινή ζώνη του Mega με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε από καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό και υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της, τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

«Μια μεγάλη καλημέρα από όλους εμάς σε όλους εσάς. Καλώς ήρθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι, καλώς ήρθατε στο Mega. Καλώς σας βρίσκω σε μια ζώνη που πολύ έχω αγαπήσει, έχω περάσει υπέροχα μαζί σας, με τους περισσότερους από εσάς τα λέγαμε καθημερινά και σταθερά για πολλά χρόνια, πριν κάποια χρόνια. Τώρα, λοιπόν, ξαναγυρίζουμε εδώ, κάθε μέρα, πρωί, στο Mega για να λέμε την πρώτη καλημέρα σε όλους εσάς.

Είναι μεγάλη μου χαρά, μεγάλος ενθουσιασμός και είναι και μεγάλη η αγωνία. Η σημερινή μας πρεμιέρα είναι μία από τις πολλές είτε που έχουν γίνει ή θα γίνουν στο Μεγάλο Κανάλι. Το Mega έχει τηλεοπτικό όραμα για εσάς και εμείς είμαστε απλά μια πρώτη καλημέρα, μια δεύτερη μάλλον γιατί είναι και τα παιδιά πριν από εμάς που σας ενημερώνουν για τα πάντα και στόχος μας είναι να ξεκινάμε όσο πιο αισιόδοξα και χαρούμενα γίνεται», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει