Ενημέρωση με ένα κλικ

Mυτιλήνη: Θάνατος επιλοχία – Είχε συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης

Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε ένας 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιωτικός βρέθηκε μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας έπειτα από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν, αφού τις τελευταίες ημέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν.

Τελικά αστυνομικοί που επενέβησαν παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού του, βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου επιλοχία που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης, καθώς ήταν νεκρός εδώ και αρκετές ημέρες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Ο επιλοχίας -που ήταν ανεμβολίαστος- πριν πέντε ημέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης, εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός.

Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις ημέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου επιλοχία μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να μεταφερθεί στη γενέτειρά του, Ξάνθη.

Η Αστυνομία πάντως, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει