Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανατροπή για τις συνθήκες του τροχαίου του Mad Clip (vid)

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε στις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου του Mad Clip στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), όταν το αυτοκίνητο του (μάρκας Πόρσε) χτύπησε σε κολώνα και αμέσως μετά σε δέντρο.

Ο πραγματογνώμονας, ο οποίος παρακολούθησε ενδελεχώς το επίμαχο βίντεο της θανατηφόρας πρόσκρουσης, βάζει τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Live News”, επεσήμανε χαρακτηριστικά πως ο 34χρονος καλλιτέχνης πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο ή άλλο αμάξι, παρόλο που τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για “κόντρες” στην Παραλιακή και εμπλοκή ενός λευκού Audi.

“Με επιτυχία η Πόρσε παίρνει όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Πόρσε είναι μπροστά και το Audi πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε”, σημειώνει ο κ. Μαδιάς.

Συνέβη κάτι στον Mad Clip;

“Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό”, εκτιμά ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς “αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο”.

Αποκλείει δε οποιαδήποτε άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος και σημειώνει πως λύση για να αποφευχθούν παρόμοια τροχαία στο μέλλον είναι οι μπάρες.

Την ίδια ώρα, φως στα αίτια της μοιραίας διαδρομής επιχειρεί να ρίξει η ΕΛΑΣ σκανάροντας όλα τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, μετά μάλιστα και από τις μαρτυρίες που ήθελαν τον τράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό ενός Audi R8, ο οποίος αρνήθηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο.

Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρησή του από γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει