Ενημέρωση με ένα κλικ

Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες (pic)

Τέλος το πληθωρικό σώμα για τη Λάουρα Νάργες, η οποία τον τελευταίο χρόνο είχε ακούσει πολλά για τα κιλά της και επέλεξε να κάνει την ολική αλλαγή.

Η ίδια θέλησε να προχωρήσει σε μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, χάνοντας πολλά κιλά και μεταμορφώνοντας -κυριολεκτικά- το σώμα της.

Όπως παραδέχτηκε η Νάργες στη λεζάντα της φωτογραφίας με το νέο της κορμί, κατάφερε να χάσει 18 ολόκληρα κιλά σε 7 μήνες, με διατροφή, σκληρή γυμναστική και… τη βοήθεια του πλαστικού της, όπως ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό.

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια!
Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει