Ενημέρωση με ένα κλικ

«Ο Κριστιάνο γύρισε στο σπίτι, είναι εκπληκτικό»

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, είναι ένα από τα χιλιάδες μέλη της… οικογένειας του ιστορικού συλλόγου, που χάρηκε με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διάβολών» χαιρέτισε την επιστροφή του διάσημου Πορτογάλου στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο μεγαλύτερος παίκτης που έπαιξε το παιχνίδι, θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο «θέατρο των ονείρων».

«Είναι εκπληκτικό να έχουμε τον Κριστιάνο μαζί μας και να επιστρέφει στο σπίτι», είπε ο Μαγκουάιρ και πρόσθεσε: «Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έπαιξε το παιχνίδι.

Νομίζω ότι οι παίκτες θα μάθουν τόσα πολλά από αυτόν. Συνέβη τόσο γρήγορα που μάλλον δεν έχει γίνει απόλυτα αντιληπτό, αλλά είναι εκπληκτικό για τον σύλλογο και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, καθώς και για την νοοτροπία που μπορεί να φέρει στην ομάδα. Είναι σπουδαίο για τους οπαδούς, αλλά, το πιο σημαντικό, θα μας βελτιώσει στο γήπεδο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης όπως είδατε την περασμένη σεζόν, αλλά και στο EURO».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει