Ενημέρωση με ένα κλικ

Πλεύρης: “Ξημερώνει δύσκολη ημέρα αλλά πάντοτε υπάρχει λύση για όλα τα προβλήματα”

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά την ορκωμοσία του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις, ο οποίος αναφέρθηκε στην κρίσιμη καμπή του εμβολιασμού.

Αρχικά είπε: «Είναι το υπουργείο που δεν σταματάει η δουλειά, συνεχίζεται το κυβερνητικό έργο. Είπαμε πολλή δουλειά, λίγα λόγια και πάνω απ’ όλα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και πρέπει και να πείσουμε τους συμπολίτες μας αλλά και βοηθήσουμε όλους όσους είναι στο σύστημα».

Για την αυριανή ημέρα που θα εφαρμοστεί ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στις δομές υγείας ο κ. Πλεύρης ανέφερε: «Ξημερώνει δύσκολη ημέρα αλλά πάντοτε υπάρχει λύση για όλα τα προβλήματα».

«Ελπίζω ότι θα είμαστε ασφαλείς όλοι και ότι το σύστημα θα είναι εκεί για όλους τους αρρώστους, να προλαβαίνει οτιδήποτε γίνεται και να το αντιμετωπίζει. Πιστεύω πολύ στην πρόληψη και θα ήθελα να δώσουμε πολύ βάρος εκεί», δήλωσε βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ασημίνα Γκάγκα η οποία όταν ρωτήθηκε για τους ανεμβολίαστους απάντησε : «Θέλω να τους πείσουμε να εμβολιαστούν».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει