Ενημέρωση με ένα κλικ

Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμά σου μετά τις διακοπές;

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν, η επιστροφή στην κανονικότητα είναι δύσκολή, ωστόσο σκέφτεσαι πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα που απέκτησες.

Παρακάτω, θα δεις μερικές σωτήριες συμβουλές για να κρατήσεις παραπάνω το τροπικό σου μαύρισμα:

Βαθιά ενυδάτωση: Αυτό είναι το μυστικό για να διατηρήσεις το υπέροχο μαύρισμά σου. Ένα ενυδατικό body butter με μέλι ή μία ενυδατική body lotion θα σου προσφέρει την απαραίτητη υγρασία και θα ξεδιψάσει το δέρμα σου.

Χρησιμοποίησε ένα απαλό απολεπιστικό προϊόν, διότι ένα «σκληρό» body scrub μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα της επιδερμίδας σου και κατά συνέπεια στην απώλεια του χρυσαφένιου χρώματος που με τόσο κόπο απέκτησες.

Πως θα διατηρήσεις το υπέροχο χρώμα που απέκτησες στις διακοπές σου

Απόφυγε τα αφρόλουτρα αλλά και τα ντους με καυτό νερό. Χρησιμοποίησε απαλά αφρόλουτρα με μαλακτικούς παράγοντες που δεν ξηραίνουν την επιδερμίδα.

Μην χρησιμοποιήσεις για λίγο καιρό κερί ή ταινίες αποτρίχωσης, καθώς θα ξεθωριάσουν το χρώμα σου.

Πίνε άφθονο νερό για να διατηρείς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο εκ των έσω.

Βάλε στη διατροφή σου τροφές πλούσιες σε βιταμίνες Α, Ε & C όπως είναι τα καρότα, το σπανάκι, τα ροδάκινα, οι ντομάτες, τα κόκκινα λαχανικά και φρούτα, οι γλυκοπατάτες, τα μάνγκο αλλά και τα βερίκοκα.

Μπορείς να ενισχύσεις το ηλιοκαμμένη όψη σου με ένα self tan ή tan extender. Aν το χρησιμοποιείς μία φορά την εβδομάδα, θα μπορέσεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου για μεγαλύτερο διάστημα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει