Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στη… δράση ο Κουρμπέλης

Τον Παναθηναϊκό Β΄ αντιμετώπισαν σε οικογενειακού χαρακτήρα φιλική αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που δεν αγωνίστηκαν στον Παναιτωλικό, με το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο ημίωρα και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησαν με 3-0, ωστόσο το σημαντικό αυτού του αγώνα ήταν η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στη… δράση, οκτώ μήνες μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 30 λεπτά, ενώ άξια αναφοράς είναι και η πρώτη εφετινή παρουσία του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος επίσης έπαιξε για ένα ημίωρο.

Το σκορ άνοιξε στο 7΄ από λάθος κεφαλιά του Κούτσια προς την εστία της ομάδας του, μετά από κόρνερ του Ενγκμπακοτό. Στο 44΄ ο Καρλίτος με ατομική ενέργεια από αριστερά και ψηλοκρεμαστό πλασέ «έγραψε» το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από ενέργεια του Σάντσες από δεξιά και σέντρα σουτ που κόντραρε στον Ρόμπι και άλλαξε πορεία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Σερπέζης (30΄ Πουγγούρας), Κουρμπέλης (30΄ Βιγιαφάνιες), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β΄: Ξενόπουλος, Ζαφείρης (30΄ Σερπέζης), Κούτσιας (30΄ Μαρτίνης), Αντωνίου (54΄ Παυλάκης), Ρόμπι, Θεοχάρης (42΄ Καρνέσης), Σαρδέλης (54΄ Νταμπίζας), Ηλιάδης (42΄ Καρβούνης), Σέχου (42΄ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (42΄ Κρυπαράκος).

  • Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο φιλικό με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, πλην του Σιδερά, ο οποίος, λόγω ενός χτυπήματος, έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Αγιούμπ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει