Ενημέρωση με ένα κλικ

Κύπρος: Θετικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, τις προηγούμενες μέρες είχε παρουσιάσει συμπτώματα κορονοϊού,ενώ χθες υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

“Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός. Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει”

Μετ’ ευχών

Ο Μόρφου Νεόφυτος

Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει