Ενημέρωση με ένα κλικ

Καραμανλής: Θα ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία καταγραφής των ζημιών

Την Βαρυμπόμπη, όπου συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τα ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισκέφθηκε ο Κώστας Αχ Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Καραγιάννη.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε ότι η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες, ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία καταγραφής των ζημιών. «Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος», επισήμανε.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Οι εικόνες που αντικρίσαμε μας προκαλούν οδύνη. Όμως όλοι μαζί, η πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς, θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών. Και για αυτό θέλω δημόσια – όπως το έκανα και κατ´ ιδίαν- να τους ευχαριστήσω. Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει