Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγρια επίθεση από αγνώστους στο τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN (βιντεο)

Επίθεση απίστευτης αγριότητας από αγνώστους δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού OPEN με τους δημοσιογράφους, Ελευθερία Σπυράκη και Κώστα Αλατζά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.

Όπως κατήγγειλε στον αέρα η δημοσιογράφος εξαγριωμένα άτομα περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και το χτυπούσαν, σπάζοντας τα τζάμια, ενώ στη συνέχεια οι σπαρακτικές φωνές και το κλάμα της Ελ. Σπυράκη προκάλεσαν ανατριχίλα.

Την ίδια ώρα από το μικρόφωνο περνούσαν οι φωνές των εξαγριωμένων ατόμων που προπηλάκισαν τη δημοσιογράφο δίνοντας την εντύπωση ότι δεν της επιτέθηκαν μόνο φραστικά.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Λίγο αργότερα, η Ελευθερία Σπυράκη σε νέα σύνδεση της με το κανάλι, ανέφερε σε κατάσταση σοκ, ότι το αυτοκίνητο που μετέφερε το συνεργείο του σταθμού “δέχθηκε επίθεση από δέκα – δεκαπέντε αγνώστους, οι οποίοι το κύκλωσαν, στη συνέχεια έσπασαν τα τζάμια, κάποιος με γρονθοκόπησε, ενώ στη συνέχεια άρπαξε την τσάντα του οπερατέρ ο οποίος είχε τα προσωπικά του αντικείμενα και τώρα δεν έχει να γυρίσει στην Αθήνα”.

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για το αν υπήρξε επέμβαση από τις δυνάμεις καταστολής προκειμένου να σταματήσει η επίθεση, με εκείνη να καταγγέλλει ότι “ενώ υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι ήταν ακριβώς απέναντι από το περιστατικό, δεν επενέβησαν, κάτι που έκαναν τελικά πυροσβέστες οι οποίοι και τους γλίτωσαν από τα χειρότερα”.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει