Ενημέρωση με ένα κλικ

Βαρυμπόμπη: Απομακρύνθηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες που εγκλωβίστηκαν

 

UPD 19:25: Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό σε διάφορα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς, με τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση, ενώ επίσης όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πέρασε ο κίνδυνος και για αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο συγκεκριμένο σημείο όπου όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και πλέον μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο.

Επίσης, από τις 14 αναφορές για εγκλωβισμούς παραμένουν ακόμη τρεις σε εκκρεμότητα χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν εγκλωβιστεί στην 8η στάση Βαρυμπόμπης στην οδό Ερυθραίας, όπου είναι σε εξέλιξη το μέτωπο της φωτιάς, αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικοί πήγαν να βοηθήσουν πολίτες που εγκλωβίστηκαν στον δρόμο με τα αυτοκίνητά τους και εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι. Κατάφεραν να απομακρύνουν κάποιους, όμως τους περικύκλωσε η φωτιά.

Από τους ασυρμάτους ζητούν να γίνουν ρίψεις νερού από εναέρια μέσα για να καταφέρουν να βγουν όλοι σώοι.

Πέντε πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στους Θρακομακεδόνες, μετέδωσε το OPEN.

Για εγκλωβισμένους έκανε λόγο και η ΕΡΤ, που μετέδωσε ότι οι εγκλωβισμένοι βρίσκονται σε διάσπαρτα σημεία όπου είναι κοντά στις φλόγες. Οι αρχές κατάφεραν να απομακρύνουν τρία άτομα ενώ θα επιχειρούσαν να κάνουν το ίδιο για μία γυναίκα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει