Ενημέρωση με ένα κλικ

Ευελπίδων: Γιούχαραν και πέταξαν μπουκάλια στον συζυγοκτόνο της Δάφνης

Ένταση προκλήθηκε στην Ευελπίδων, όταν έφτασε ο συζυγοκτόνος της Δάφνης, προκειμένου να απολογηθεί για το φρικτό του έγκλημα.

Εκεί, συγγενείς της κοπέλας τον γιούχαραν, του πέταξαν μπουκάλια με νερό και αποπειράθηκαν να τον χτυπήσουν.

Ο συζυγοκτόνος παραπέμπεται στον 12ο τακτικό ανακριτή, καθώς ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους όσο εκείνη ήταν ξαπλωμένη.

Σε βάρος του άνδρα ασκείται ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές όπου φέρεται να ισχυρίστηκε πως σκότωσε την γυναίκα λόγω ζήλιας. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν το θύμα μέσα σε λίμνη αίματος.

Η κατάθεσή του

Όπως αναφέρθηκε και στην τηλεόραση του OPEN, ο συζυγοκτόνος αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην κατάθεσή του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Και τότε εγώ τής έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια τής έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η 31χρονη, το θύμα της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης, κλειδωνόταν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν ενώ εκείνος πήρε όλα τα εσωτερικά κλειδιά ώστε να μην μπορεί να του ξεφεύγει.

Σε κάποιο άλλο σημείο της κατάθεσής του, το παραδέχτηκε: «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει