Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σην 5η θέση Μ. Κυρίδου και Χ. Μπούρμπου – Πάει τελικό ο Ντούσκος

Στην πρώτη παρουσία τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου κατέλαβαν την 5η θέση στον τελικό της δικώπου, με χρόνο 6:57.11 στο Τόκιο.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, τα είχαν δώσει όλα στην ημιτελική σειρά τους χθες (28/7) και αν και είχαν τον δεύτερο καλύτερο χρόνο από τα πληρώματα του τελικού δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις τρεις πρώτες θέσεις και ν’ ανέβουν στο βάθρο.

Προκρίθηκε στον τελικό ο Στέφανος Ντούσκος

Ως πρώτος της 2ης ημιτελικής σειράς του απλού σκιφ προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος, στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Γιαννιώτης σκιφίστας έκανε εξαιρετική εμφάνιση, τέθηκε νωρίς επικεφαλής της κούρσας και από τα 1.000 μέτρα έως τον τερματισμό παρέμεινε πρώτος, φέρνοντας χρόνο 6:41.61.

Εκτός τελικού η Αννέτα Κυρίδου

Για τις θέσεις κατάταξης 7-12 θα παλέψει η Αννέτα Κυρίδου στο απλό σκιφ, καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 6η και τελευταία θέση της 1ης ημιτελικής σειράς του αγωνίσματος με χρόνο 7:40.81.

Από την ημιτελική σειρά της Αννέτας Κυρίδου, την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισαν η 1η Ρωσίδα Χάνα Πρακάτσεν (7:23.61), η 2η Ελβετίδα Ζανίν Γκμελίν (7:25.80) και η 3η Κινέζα Γιαν Τζιανγκ (7:27.30). Εκτός τελικού έμειναν επίσης η 4η Άννα Σάρα Σοφί Σόουβερ από την Ολλανδία (7:29.66) και η 5η Σανίτα Πάσπιουρ από την Ιρλανδία (7:34.40).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει