Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί διαλύονται στον τρίτο κύκλο

Τα πάντα αλλάζουν στις “Άγριες Μέλισσες”, καθώς στον τρίτο κύκλο της σειράς αναμένεται να υπάρξουν τεράστιες ανατροπές στην οικογένεια Σεβαστού.

Αυτό που η Μυρσίνη φοβόταν περισσότερο στη ζωή της ήταν να μην χάσει από κοντά της τα παιδιά της, γεγονός που συνέβη στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες. Έχασε τα παιδιά της, τα οποία γύρισαν την πλάτη τόσο στην ίδια όσο και στον Δούκα, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που πέρασαν τόσο οι αδελφές Σταμίρη όσο και πολλοί άλλοι στο Διαφάνι.

Στον τρίτο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες, αυτή η συνθήκη δεν πρόκειται να αλλάξει. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MY tv, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα συνεχίσουν να μένουν στη Λάρισα, αφού στο Διαφάνι είναι ανεπιθύμητοι, προσπαθώντας να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Μια ζωή που πλέον χαρακτηρίζεται από μοναξιά.

Η Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι για να σπουδάσει Νομικά, ενώ ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αφήνουν στο παρελθόν τις όποιες διαφορές τους. Τα δύο αδέλφια θα ανοίξουν ένα μαγαζί στη Λάρισα. Δεν θέλουν πια να έχουν καμία σχέση με τους γονείς τους. Όσο και αν η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας, εκείνοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την πόρτα στους γονείς τους για πάντα.

Στα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, θα δούμε την επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι. Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν έχει γίνει πιο σκληρή και αποφασισμένη να μην αφήσει πια κανέναν να εξουσιάζει τη ζωή της. Και για εκείνη οι γονείς της δεν είναι τίποτα άλλο παρά δολοφόνοι. Η Πηνελόπη θα συσπειρωθεί στο πλευρό των αδερφών της, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του Αλέξη, αν και ξέρει καλά πως από πίσω κρύβεται ο ίδιος της ο πατέρας.

Η ψυχολογική κατάσταση του Δούκα μετά τον θάνατο των δύο αδερφών του, στις Άγριες Μέλισσες, είναι άσχημη. Και η απόφαση των παιδιών του να του γυρίσουν την πλάτη αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα. Ο μοναδικός συμπαραστάτης του πια θα είναι η Μυρσίνη. Ο Δούκας θα αφήσει τα χωράφια του στο Διαφάνι και θα ασχοληθεί με τη βιομηχανία. Θα συνεργαστεί με τη Χούντα και αυτός θα είναι ακόμα ένας λόγος για να συγκρουστεί με τα παιδιά του. Οι Σεβαστοί θα μένουν στην ίδια πόλη, αλλά θα είναι σαν ξένοι…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει