Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνολικά 15 άτομα μαχαίρωναν και χτυπούσαν τον ανήλικο στην Κηφισιά – Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα του

Όλα ξεκίνησαν από έναν απλό διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή στο λεωφορείο. Ο λόγος για την επίθεση του 15χρονου από συνομήλικους στην Κηφισιά.

Το θύμα βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 550 που εκτελεί το δρομολόγιο Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά το βράδυ της 8ης Ιουλίου, όταν υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με ένα άλλο άτομο, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Όταν βγήκαν από το λεωφορείο, τότε ο δεύτερος νεαρός κινήθηκε κατά του 15χρονου, αρχικά λεκτικά και στην συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκαν περίπου 15 άτομα, που ξεκίνησαν να τον χτυπούν με βίαιο τρόπο, ενώ δυο από αυτούς τον μαχαίρωσαν.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας και λόγω της καθυστέρησης του ΕΚΑΒ, το παιδί μετέφερε συνοδεία των αστυνομικών, ο πατέρας του με το αυτοκίνητο που είχε ενημερωθεί για το συμβάν στο μεσοδιάστημα.

Το παιδί, σύμφωνα με τον πατέρα του, έφερε κακώσεις και κατάγματα σε μύτη και γνάθο, καθώς και δυο τραύματα στο μηρό από αιχμηρά αντικείμενα και ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή βρίσκοντας βιντεοληπτικό υλικό και κατάφεραν να συλλάβουν δυο ανήλικους και να ταυτοποιήσουν άλλα τέσσερα άτομα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει