Ενημέρωση με ένα κλικ

«Κλείνει» στην Cosmote TV ο Παναθηναϊκός

Μετά από δύο χρόνια στη NOVA (στην οποία επέστρεψε από την ΕΡΤ το 2019), ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να… μετακομίσει φέτος στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς οι συζητήσεις του με την Cosmote TV έχουν φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο κι όλα δείχνουν πως λίαν συντόμως επίκειται συμφωνία.

Στη μοναδική επαφή που έκαναν οι «πράσινοι» με τη NOVA μετά την ολοκλήρωση της περασμένης χρονιάς, για να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους, ζήτησαν ένα ποσό μεγαλύτερο απ’ τα χρήματα που έλαβαν την αγωνιστική περίοδο 2020/21 (περίπου 6,5 εκατ. ευρώ). Κάτι που δεν αποδέχθηκε το κανάλι της Κάντζας.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, περιμένοντας παράλληλα τις τηλεοπτικές εξελίξεις σε επίπεδο Super League κι από τις πρώτες επαφές του με την Cosmote TV φάνηκε πως υπήρχε πεδίο συμφωνίας. Οι δύο πλευρές άλλωστε, είχαν εξαιρετικές σχέσεις από το καλοκαίρι του 2020, όταν είχαν συμφωνήσει να ενταχθεί το -υπό δημιουργία- Panathinaikos TV στο «μπουκέτο» του συνδρομητικού καναλιού.

Η διαπραγμάτευση πλέον προχώρησε πολύ κι έφτασε στο όριο της συμφωνίας, για ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, το στόχο που είχαν βάλει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, παίρνοντας περίπου 500.000 ευρώ περισσότερα απ’ την περασμένη σεζόν.

Αυτό το ποσό μάλιστα, δεν αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες των «πράσινων» για την επόμενη Super League (13 ματς στην κανονική περίοδο, συν 5 στα playoffs), αλλά και όλα τα καλοκαιρινά φιλικά της προετοιμασίας του.

Ήδη οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για τα έξι καλοκαιρινά ματς του Παναθηναϊκού, από τα τρία της Ολλανδίας, μέχρι τα επόμενα τρία που θα ακολουθήσουν κόντρα σε Μπασακσεχίρ (06/08), Απόλλωνα Σμύρνης (10/08) και Μίλαν (14/08). Κι αν δεν υπάρξει κάποια (συγκλονιστική ανατροπή ο Παναθηναϊκός και η Cosmote TV, θα «κλειδώσουν» τη συμφωνία τους μέσα στις επόμενες 7 έως 10 ημέρες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει